SCIO-INDIGO Quantum Biofeedback


1. Wat is SCIO-INDIGO Quantum Biofeedback Therapie ?
2. Wat zijn de SCIO-INDIGO basisbeginselen ?
3. Hoe werkt SCIO-INDIGO Biofeedback ?
4. Wat biedt een SCIO-INDIGO analyse ?
5. Bij welke klachten effectief ?
6. Preventie en geschiktheid ?
7. Middel tegen verslavingen
8. Emotioneel en spiritueel
9. Meer informatie


Wat is SCIO-INDIGO Quantum Biofeedback Therapie ?


SCIO-INDIGO Quantum Biofeedback is een uiterst compleet en veelzijdig biofeedback systeem dat het lichaam driedimensionaal meet (zowel fysisch, emotioneel als energetisch). De SCIO-INDIGO maakt een brede, computergestuurde analyse van verstorende items en hun onderlinge relaties, en kan die ook meteen behandelen. Allerlei stressfactoren van de cliënt, oa. veroorzaakt door allergenen, virussen, toxines, psychische belastingen, tekorten, enz. kunnen op deze manier snel in kaart worden gebracht en geharmoniseerd.

^

Wat zijn de SCIO-INDIGO basisbeginselen ?


Elke cel en orgaan in ons lichaam resoneert/trilt met haar eigen energie. Wanneer deze energie verstoord wordt door toxinen, parasieten, enz. kan het orgaan niet functioneren op haar volle capaciteit. Schadelijke frequenties worden opgeslagen in cellen, en kunnen zich jarenlang onopgemerkt opbouwen, vóór ze zich manifesteren als ziekte. Het eerste signaal dat er iets fout gaat in het lichaam is vibrationeel of elektromagnetisch. Energetische geneeskunde die werkt op cellulair niveau stimuleert de eigen frequenties van de organen, zodat regeneratie plaatsvindt en genezing kan beginnen.

^

Hoe werkt SCIO-INDIGO Biofeedback ?


Het SCIO-INDIGO toestel is verbonden met de cliënt via een hoofdband en pols- en enkelbanden, en stuurt elektromagnetische signalen naar het lichaam. Meer dan 15000 parameters van het lichaam kunnen zo snel worden getest en behandeld. De SCIO-INDIGO registreert en communciceert met de trillingen van het lichaam die door de hulpvrager zelf worden opgewekt, en corrigeert nadien alle onevenwichten en stressfactoren op cel-niveau.

SCIO-INDIGO Quantum Biofeedback Therapie


SCIO-INDIGO biedt meer dan 200 verschillende therapieën die het zelfherstellende vermogen van het lichaam stimuleren, of het algemeen prestatie-niveau van het lichaam verbeteren. Zo is er ook een anti-stress programma, een anti-aging programma, een detoxificatie-programma, een programma ter verbetering van sportprestaties, enz. Dit alles maakt dat de SCIO-INDIGO niet enkel geschikt is voor mensen met gezondheidsklachten, maar ook voor mensen die gewoon hun uiterlijke schoonheid en lichamelijke prestaties wensen te behouden en/of te verhogen.

^

Wat biedt een SCIO-INDIGO-analyse ?


· De gevoeligheid voor of behoefte aan allerlei soorten voeding en andere stoffen.
· De mentale en emotionele toestand van de cliënt, zowel bewust als onbewust.
· De gevoeligheid voor omgevingsfactoren, straling, energetische belasting.
· De behoefte aan en onbalansen in vitamines, mineralen, vetzuren, enz.
· Het energieniveau en de oorzaken en localisatie van energieblokkades.
· De effecten en effectiviteit van door de cliënt gebruikte middelen.
· De aanwezigheid van virussen, bacteriën, schimmels, parasieten.
· De gevoeligheid voor en belasting ten gevolge van toxines.
· De localisatie en invloed van gebitsproblemen.

^

Bij welke klachten effectief ?


Mensen die lijden aan volgende aandoeningen reageren vaak goed op een SCIO-INDIGO behandeling:

• Immuunsysteemaandoeningen
• Attention Deficit Disorder
• Chronische Vermoeidheid
• Lichamelijke letsels
• Chronische pijn
• Gewichtsverlies
• Eetstoornissen
• Leerproblemen
• Sportblessures
• Slapeloosheid
• Incontinentie
• Verslavingen
• Hoofdpijnen
• Hypertensie
• Anti-aging
• Allergieën
• Depressie
• Neuralgie
• Infecties
• Migraine
• Angsten
• Fobieën

^

Preventie en geschiktheid ?


SCIO-INDIGO Quantum Biofeedback is geschikt voor iedereen die graag een volledig inzicht wil in de persoonlijke situatie van het lichaam, op een snelle en pijnloze wijze. Je kunt dus een scan laten maken als je geen klachten hebt en toch wilt weten hoe de situatie is, zodat je mogelijke afwijkingen die tot ziekte kunnen lijden in een vroeg  stadium kunt opsporen en verhelpen. Of je kunt een scan laten maken als je al wel klachten hebt en graag inzicht wilt in wat er afwijkend is in jouw situatie en wat eraan gedaan kan worden.

SCIO-INDIGO is ook heel geschikt voor kinderen, omdat zij vaak niet in staat zijn om verbaal te communiceren waaraan ze precies lijden. Kinderen met allergieën, gedragsproblemen of leermoeilijkheden reageren vaak positief op een behandeling, omdat de SCIO-INDIGO onderliggende voedselintolleranties snel zichtbaar kan maken.

Enkel mensen met een pacemaker of andere electronische implantaten worden uit voorzorg uitgesloten van een SCIO-INDIGO Biofeedback behandeling. Zwangere vrouwen mogen wel een behandeling ondergaan, maar krijgen hiervoor een speciaal aangepast programma.

^

Middel tegen verslavingen


Voor het aanpakken van verslavingen (zoals stoppen met roken, drinken, alcohol, teveel eten, gamen, internet, enz) is bioresonantie een beproefde behandelingsmethode. Echter, er ontstaat een nog effectievere behandelingsmethode wanneer men SCIO-INDIGO therapie toepast in combinatie met acupunctuur. En dit omdat beide processen en behandelingen elkaar energetisch aanvullen en versterken. Ze behandelen samen zowel de lichamelijke als de geestelijke afhankelijkheid van een verslaving, en werken samen in op de onderliggende oorzaken van de verslaving, die zowel sociaal als genetisch van oorsprong kan zijn. De combinatie van SCIO-INDIGO en acupunctuur is redelijk uniek, en is sinds kort nu ook beschikbaar in ons centrum. Het aantal behandelingen is uiteraard afhankelijk van de aard van de klachten en de intensiteit van de verslaving.

^

Emotioneel en spiritueel


Daarnaast is SCIO-INDIGO Quantum Biofeedback Therapie ook geschikt voor personen die zich op emotioneel en spiritueel gebied wensen te ontwikkelen. Het kan emotionele blokkades en trauma's identificeren, die op een onbewust niveau nog niet verwerkt zijn, en biedt hulp deze energetisch te healen. SCIO-INDIGO Quantum Biofeedback is holistisch en werkt op alle niveau’s: zowel het fysieke, het mentaal-emotionele als het spirituele niveau. Daarnaast biedt SCIO-INDIGO ook programma's ter herstel van meridianen, chakra's, aura's en andere subtiele lichamen.


SCIO-INDIGO Quantum Biofeedback Logo

^

Meer informatie


Reportage: Beknopt verslag van SCIO-reportage in Goed Gevoel
Reportage: SCIO-INDIGO Quantum Biofeedback Reportage

Pdf-download: Alternatieve geneeskunde van morgen.pdf
Pdf-download: Hoe werkt het INDIGO apparaat.pdf

Literatuur: Boeken over bioresonantie therapie
Testimonia: Getuigenissen over bioresonantie therapie
Website-link: SCIO-INDIGO Quantum Biofeedback Therapie (NL)
^

Sophia Moens


ZENSCAN
Bioresonantie &
Holistisch Therapie Centrum
Tuinlaan 60 - 9111 Belsele - België
VOF Ondernemingsnummer 0848.555.406

Info & afspraak
Gsm: +32 (0)476.29.82.22
Tel: +32 (0)3.777.87.20
Enkel ma-di-do aub

^