Scio Eductor Quantum Biofeedback


1. Wat is Scio Eductor Quantum Biofeedback Therapie ?
2. Wat zijn de Scio Eductor basisbeginselen ?
3. Hoe werkt Scio Eductor Biofeedback ?
4. Wat biedt een Scio Eductor analyse ?
5. Bij welke klachten effectief ?
6. Preventie en geschiktheid ?
7. Middel tegen verslavingen
8. Emotioneel en spiritueel
9. Meer informatie


Wat is Scio Eductor Quantum Biofeedback Therapie ?


Scio Eductor Quantum Biofeedback is een uiterst compleet en veelzijdig biofeedback systeem dat het lichaam driedimensionaal meet (zowel fysisch, emotioneel als energetisch). De Scio Eductor maakt een brede, computergestuurde analyse van verstorende items en hun onderlinge relaties, en kan die ook meteen behandelen. Allerlei stressfactoren van de cliënt, oa. veroorzaakt door allergenen, virussen, toxines, psychische belastingen, tekorten, enz. kunnen op deze manier snel in kaart worden gebracht en geharmoniseerd.

^

Wat zijn de Scio Eductor basisbeginselen ?


Elke cel en orgaan in ons lichaam resoneert/trilt met haar eigen energie. Wanneer deze energie verstoord wordt door toxinen, parasieten, enz. kan het orgaan niet functioneren op haar volle capaciteit. Schadelijke frequenties worden opgeslagen in cellen, en kunnen zich jarenlang onopgemerkt opbouwen, vr ze zich manifesteren als ziekte. Het eerste signaal dat er iets fout gaat in het lichaam is vibrationeel of elektromagnetisch. Energetische geneeskunde die werkt op cellulair niveau stimuleert de eigen frequenties van de organen, zodat regeneratie plaatsvindt en genezing kan beginnen.

^

Hoe werkt Scio Eductor Biofeedback ?


Het Scio Eductor toestel is verbonden met de cliënt via een hoofdband en pols- en enkelbanden, en stuurt elektromagnetische signalen naar het lichaam. Meer dan 10000 parameters van het lichaam kunnen zo snel worden getest en behandeld. De Scio Eductor registreert en communciceert met de trillingen van het lichaam die door de hulpvrager zelf worden opgewekt, en corrigeert nadien alle onevenwichten en stressfactoren op cel-niveau.

SCIO Eductor Biofeedback

De Scio Eductor biedt meer dan 900 verschillende therapieën die het zelfherstellende vermogen van het lichaam stimuleren, of het algemeen prestatie-niveau van het lichaam verbeteren. Zo is er ook een anti-stress programma, een anti-aging programma, een detoxificatie-programma, een programma ter verbetering van sportprestaties, enz. Dit alles maakt dat de Scio Eductor niet enkel geschikt is voor mensen met gezondheidsklachten, maar ook voor mensen die gewoon hun uiterlijke schoonheid en lichamelijke prestaties wensen te behouden en/of te verhogen.

^

Wat biedt een Scio Eductor analyse ?


De gevoeligheid voor of behoefte aan allerlei soorten voeding en andere stoffen.
De mentale en emotionele toestand van de clint, zowel bewust als onbewust.
De gevoeligheid voor omgevingsfactoren, straling, energetische belasting.
De behoefte aan en onbalansen in vitamines, mineralen, vetzuren, enz.
Het energieniveau en de oorzaken en localisatie van energieblokkades.
De effecten en effectiviteit van door de clint gebruikte middelen.
De aanwezigheid van virussen, bacterin, schimmels, parasieten.
De gevoeligheid voor en belasting ten gevolge van toxines.
De localisatie en invloed van gebitsproblemen.

^

Bij welke klachten effectief ?


Mensen die lijden aan volgende aandoeningen reageren vaak goed op een Scio Eductor behandeling:

Immuunsysteemaandoeningen
Attention Deficit Disorder
Chronische Vermoeidheid
Lichamelijke letsels
Chronische pijn
Gewichtsverlies
Eetstoornissen
Leerproblemen
Sportblessures
Slapeloosheid
Incontinentie
Verslavingen
Hoofdpijnen
Hypertensie
Anti-aging
Allergieën
Depressie
Neuralgie
Infecties
Migraine
Angsten
Fobieën

^

Preventie en geschiktheid ?


Scio Eductor Quantum Biofeedback is geschikt voor iedereen die graag een volledig inzicht wil in de persoonlijke situatie van het lichaam, op een snelle en pijnloze wijze. Je kunt dus een scan laten maken als je geen klachten hebt en toch wilt weten hoe de situatie is, zodat je mogelijke afwijkingen die tot ziekte kunnen lijden in een vroeg  stadium kunt opsporen. Of je kunt een scan laten maken als je al wel klachten hebt en graag inzicht wilt in wat er afwijkend is in jouw situatie en wat eraan gedaan kan worden.

De Scio Eductor is ook heel geschikt voor kinderen, omdat zij vaak nog niet in staat zijn om verbaal precies genoeg te kunnen verwoorden waaraan ze precies lijden. Kinderen met allergieën, gedragsproblemen of leermoeilijkheden reageren vaak positief op een sessie, omdat de Scio Eductor onderliggende voedsel-intolleranties snel zichtbaar kan maken.

Enkel mensen met een pacemaker of andere electronische implantaten worden uit voorzorg uitgesloten van een Scio Eductor Biofeedback behandeling. Zwangere vrouwen mogen wel een behandeling ondergaan, maar krijgen hiervoor een speciaal aangepast programma.

^

Middel tegen verslavingen


Voor het aanpakken van verslavingen (zoals stoppen met roken, drinken, alcohol, teveel eten, gamen, internet, enz) is bioresonantie een beproefde behandelingsmethode. Echter, er ontstaat een nog effectievere behandelingsmethode wanneer men Scio Eductor therapie toepast in combinatie met acupunctuur. En dit omdat beide processen en behandelingen elkaar energetisch aanvullen en versterken. Ze behandelen samen zowel de lichamelijke als de geestelijke afhankelijkheid van een verslaving, en werken samen in op de onderliggende oorzaken van de verslaving, die zowel sociaal als genetisch van oorsprong kan zijn. Het aantal behandelingen is uiteraard afhankelijk van de aard van de klachten en de intensiteit van de verslaving.

^

Emotioneel en spiritueel


Daarnaast is Scio Eductor Quantum Biofeedback Therapie ook geschikt voor personen die zich op emotioneel en spiritueel gebied wensen te ontwikkelen. Het kan emotionele blokkades en trauma's identificeren, die op een onbewust niveau nog niet verwerkt zijn, en biedt hulp deze energetisch te healen. Daarnaast biedt de Scio Eductor ook programma's ter herstel van meridianen, chakra's, aura's en andere subtiele lichamen.

^

Meer informatie


Info/bron: "Wat is Scio Eductor Biofeedback"
Reportage: SCIO Quantum Biofeedback Reportage

Pdf-download: Alternatieve geneeskunde van morgen.pdf
Pdf-download: Hoe werkt het SCIO apparaat.pdf

Literatuur: Boeken over bioresonantie therapie
Testimonia: Getuigenissen over bioresonantie therapie
Website-link: SCIO-INDIGO Quantum Biofeedback Therapie (NL)
^

Sophia Moens - Axel Wellens


ZENSCAN
Bioresonantie &
Holistisch Therapie Centrum
Tuinlaan 60 - 9111 Belsele - België
VOF Ondernemingsnummer 0848.555.406

Info & afspraak
Facebook: ZenScan
Gsm: +32 (0)476.29.82.22
Tel: +32 (0)3.777.87.20
Enkel ma-di-do aub

^