Reiki


1. Wat is Reiki ?
2. Hoe ervaart men Reiki ?
3. Wat zijn de effecten van Reiki ?
4. Meer informatie


Wat is Reiki ?


Reiki is een Japanse geneeswijze die aan het begin van de 20e eeuw werd ontwikkeld door Mikao Usui. Bij Reiki geeft de behandelaar door handoplegging universele levensenergie,die overal aanwezig is, door met als doel het opheffen van blokkades in lichaam en/of geest.

De kracht van Reiki is de eenvoud: je hoeft het alleen maar te doen als behandelaar, of te ontvangen als cliënt. De processen op lichamelijk of geestelijk niveau volgen daarna vanzelf. Reiki brengt je altijd precies wat je nodig hebt en nooit meer dan je aankunt.

^

Hoe ervaart men Reiki ?


Iedereen ervaart het anders, maar wat alle ervaringsverhalen gemeen hebben is ontspanning. De een ervaart Reiki als warmte, de ander als de stralen van een magnetron. Soms valt iemand bijna in slaap, de ander barst na de behandeling van de energie, het kan gebeuren dat iemand in tranen uitbarst en zich naderhand enorm opgelucht voelt. Bij pijnlijke klachten zal verlichting optreden, bij ernstiger klachten kan er nog een behandeling nodig zijn voordat je verbetering voelt. 

Een behandeling duurt ongeveer 1 uur, waarbij de Reiki-gever de handen op verschillende plaatsen op het lichaam legt, waarbij de kleding kan aanblijven omdat de energie er wel doorheen gaat. Dit stimuleert het zelfgenezend systeem.

^

Wat zijn de effecten van Reiki ?


Allereerst heeft Reiki een positieve invloed op het lichamelijke welzijn. Brengt de energieën in het lichaam terug in evenwicht, versterkt het immuunsysteem, verlicht pijn, voert gifstoffen af, bevordert het natuurlijke zelfgenezingsproces, brengt de organen, klieren en hun functies in balans, behandelt zowel de symptomen als de oorzaak van de klachten.

Daarnaast heeft Reiki ook een positieve invloed op het geestelijke en mentale welbevinden. Het bevordert immers het zelfbewust zijn. Het ontspant, vermindert stress, versterkt levenskracht, verbeterd intuïtie, heft blokkades op, en laat onderdrukte gevoelens vrijkomen.

Na een behandeling kan het zijn dat de klachten tijdelijk verergeren. Dit moet als gunstig gezien worden. Het lichaam is begonnen met de afvalstoffen te verwijderen en het proces van healing is op gang gebracht. Na een korte tijd zult u zien dat de klachten minder worden of zelfs helemaal verdwijnen.

^
Alternatieve geneeswijze Reiki (regio Sint-Niklaas)


Meer informatie


Info-link: Reiki Nederland

^

Sophia Moens - Axel Wellens


ZENSCAN
Bioresonantie &
Holistisch Therapie Centrum
Tuinlaan 60 - 9111 Belsele - België
VOF Ondernemingsnummer 0848.555.406

Info & afspraak
Facebook: ZenScan
Gsm: +32 (0)476.29.82.22
Tel: +32 (0)3.777.87.20
Enkel ma-di-do aub

^