Kinesiologie 3 in 1


1. Biofeedbacksysteem
2. Nadruk op emoties
3. Definitieve veranderingen
4. Geschiedenis
5. Informatie


Biofeedbacksysteem


Kinesiologie 3 in 1 is een biofeedback-systeem waarbij via een zogenaamde spiertest informatie wordt verkregen uit het celgeheugen van de cliënt zelf. Het uiteindelijke doel van deze behandeling is dat de cliënt op een ander manier naar het probleem gaat kijken, en zelf weer de keuze voelt om zijn eigen individuele mogelijkheden te gebruiken. Om zo een positief zelfbeeld te creëren, en een groter bewustzijn te ontwikkelen.

^

Nadruk op emoties


Toegepaste 3 in 1 Kinesiologie legt vooral de nadruk op emoties, en werkt met een lichamelijke spiertest, waarbij er via de energie in de spieren direct met het lichaam wordt gecommuniceerd. Deze methode werkt onder andere zeer goed bij allerlei angsten, relationele en emotionele problemen, slechte gewoonten, stress, leerproblemen, enz ...

^

Definitieve veranderingen


3 in 1 Kinesiologie betekent integratie van Verstand, Geest en Lichaam. Deze methode gaat op zoek naar de oorsprong en oorzaak van de gezondheidsklachten. En beoogt door een grondige aanpak de diepere oorzaken van problemen te achterhalen, alsook stress en energieblokkades te verhelpen. De behandeling resulteert in een diepgaande verandering in geest, lichaam, en verstand, en de veranderingen zijn definitief.

^
Alternatieve Geneeswijze Kinesiologie 3in1 (Sint-Niklaas)


Geschiedenis


Kinesiologie is ontwikkeld in Amerika in de jaren '60 door de chiropractor George Goodheart en is daarna uitgegroeid tot een wereldwijd gebruikte methode,  met gestructureerde opleidingen in verschillende deelgebieden. Al deze deelgebieden hebben dezelfde uitgangspunten en doelstellingen, maar leggen elk hun eigen specifieke accent.


Informatie


Info-bron: Wat is Kinesiologie ?

^

Sophia Moens


ZENSCAN
Bioresonantie &
Holistisch Therapie Centrum
Tuinlaan 60 - 9111 Belsele - België
VOF Ondernemingsnummer 0848.555.406

Info & afspraak
Gsm: +32 (0)476.29.82.22
Tel: +32 (0)3.777.87.20
Enkel ma-di-do aub

^