Mora Bioresonantie Therapie


1. Wat is Mora bioresonantie-therapie ?
2. Bij welke klachten is ze vooral effectief ?
3. Therapie zonder schadelijke bijwerkingen
4. Het verloop van een behandeling
5. Aantal behandelingen
6. Meer informatie


Wat is Mora bioresonantie-therapie ?


Mora bioresonantie-therapie is een geavanceerde diagnose en behandelmethode die de lichaamseigen trillingsfrequenties van de cliënt meet, analyseert, en vervolgens opnieuw terugleidt naar de cliënt, dankzij een speciaal daarvoor afgestemd programma. Deze therapie gaat ervan uit dat elk orgaan van ons lichaam een specifieke elektromagnetische trillingsfrequentie bezit, en dat bij ziekte of onbalans die frequentie verstoord is. De meting gebeurt met een stift die verbonden is met het MORA-bioresonantie-toestel, en die bepaalde punten op de hand meet, en soms ook op de voet. De therapie is volledig pijnloos, en dus uiterst patiënt- en kindvriendelijk.


Mora bioresonantie-therapie kan het gehele energiebeeld en gezondheidstoestand van de cliënt in kaart te brengen, zwakke orgaansystemen bepalen, voedselintoleranties aan het licht brengen, blokkades opsporen, stoorvelden bepalen, en de meeste andere factoren die het lichaam uit balans kunnen brengen. Daarnaast kan men via een medicamententest ook meteen zien welke remedies voor de problematiek passend zijn. De naam Mora is een samenvoeging van de grondleggers van deze therapie: arts dr. Morell en ingenieur Rasche. 

^

Bij welke klachten vooral effectief ?


In principe kan men alle aandoeningen met de Mora bioresonantie-therapie behandelen.
Ze is echter vooral effectief bij:

• Allergieën, Astma, Eczeem
• Migraine, Hoofdpijn
• KNO-klachten
• Amalgaam belasting
• Hart- en vaatproblemen
• Maag- en darmklachten
• Kinder- en vrouwenziekten
• Pre- en postoperatieve klachten
• Vermoeidheidsklachten, CVS
• Spier- en gewrichtsklachten
• Reumatische aandoeningen
• Weerstandsverhoging

Zowel acute als chronische klachten kunnen worden behandeld. Daar waar de ziekte echter geleid heeft tot niet omkeerbare verstoringen of weefselbeschadigingen kan de therapie deze helaas niet herstellen. Mora bioresonantie-therapie kan in deze gevallen wel de gezondheidstoestand van de patiënt ondersteunen.

^

Therapie zonder schadelijke bijwerkingen


Veel patiënten ervaren al na de eerste Mora bioresonantie-behandeling een verbetering. Het is echter goed mogelijk dat als reactie op deze behandeling het lichaam belastende stoffen uit het lichaam probeert uit te scheiden. Hierdoor kan er een tijdelijke beginverergering ontstaan. Deze beginverergering kan voorkomen worden door het rijkelijk drinken van mineraalarm water, of door het versterken van de uitscheidingsmogelijkheden via de huid (douche, sauna) of via de darmen.

^

Het verloop van een behandeling


U mag twee uur voor de behandeling niet eten of drinken, alleen het drinken van thee of water is toegestaan. Het eten van voedsel of het drinken van koffie bijvoorbeeld, beïnvloedt namelijk de waarden die naar voren komen bij de metingen.

Tijdens de eerste behandelfase wordt het lichaam geharmoniseerd. Met behulp van een puntelektrode worden veertig punten op handen en voeten gemeten. De meetwaarden van deze meting worden via het Mora bioresonantie-apparaat opgeslagen in bepaalde diagnose en therapie software, en in een grafiek weergegeven. Met behulp van de waarden weergegeven in deze grafiek, is de therapeut in staat om een mogelijke diagnose en behandelplan vast te stellen.

^
MORA Bioresonantie Therapie


Tijdens de tweede behandelfase kiest de therapeut, op basis van de diagnose, één of meerdere therapie-programma´s in het Mora bioresonantie-apparaat om de vastgestelde verstoringen te corrigeren. De frequenties van de patiënt worden door deze programma´s aangepast en teruggeleid naar de patiënt. Let wel: De patiënt wordt uitsluitend met zijn/ haar eigen frequenties behandeld.

Tenslotte wordt door het uitvoeren van een controlemeting gekeken wat het effect van de behandeling is geweest. Aansluitend kan de cliënt hierop eventueel een voedingsvoorschrift mee krijgen en het advies om veel te drinken. Tevens kunnen er orthomoleculaire supplementen worden voorgeschreven.

^

Aantal behandelingen


De eerste behandeling duurt ongeveer een uur. Naar aanleiding van de klachten wordt bepaald hoeveel sessies er nodig zijn. Dit is afhankelijk van de ziekte, de duur van de ziekte, de oorzaak ervan en de algehele staat van gezondheid van de patiënt. Bij acute klachten zijn enkele behandelingen noodzakelijk om het lichaam aan te zetten tot genezing. Bij chronische aandoeningen zijn normaal gesproken meerdere behandelingen noodzakelijk.


Meer informatie


Info/bron: Mora Bioresonantie Therapie Nederland
Pdf-bestanden: Mora-therapie.pdf / Mora-en-pijn.pdf

Testimonia: Getuigenissen over bioresonantie therapie
Literatuur: Boeken over bioresonantie therapie

^

Sophia Moens


ZENSCAN
Bioresonantie &
Holistisch Therapie Centrum
Tuinlaan 60 - 9111 Belsele - België
VOF Ondernemingsnummer 0848.555.406

Info & afspraak
Gsm: +32 (0)476.29.82.22
Tel: +32 (0)3.777.87.20
Enkel ma-di-do aub

^