free portfolio website templates

ZENSCAN
Bioresonantie

Holistic Therapy Centre

Mora Bioresonantie Therapie
Oligo Scan & Voice Analyser 
Orthomoleculaire Therapie 
Scio Eductor Biofeedback 
KPNI, Kinesiologie & ACT
Acupunctuur & Reiki CONTACT

Email:  info@zenscan.be
Mobiel: +32(0)476.298.222
Telefoon: +32(0)3.777.87.20
Gelieve te bellen ma-di-do
 PRAKTIJK

Zenscan 
Tuinlaan 60,
9111 Belsele, België
VOF-nummer 0848555406WEBSITES

Website: www.zenscan.be
Locatie: www.maps.be
Verkeer: www.file.be

Copyright 2020 Zenscan
All Rights Reserved
Sophia Moens 
         HOME

Biofeedback

Scio Eductor

Scio Eductor Biofeedback staat garant voor een uitgebreide en gedetailleerde analyse van uw fysieke, emotionele en mentale gezondheidstoestand.

Duizenden parameters, triggers, voedingsstoffen, enz ... kunnen worden getest en nadien worden gecorrigeerd.

Pijnloze en snelle behandeling, via state-of-the-art software, gebaseerd op het feit dat alle materie energie is, en alles specifieke frequenties en trillingen heeft.


Bioresonantie

Voice Analyser

De Voice Analyser, of ook wel de stem analyse genoemd, werkt via een softwareprogramma, dat op basis van een stemopname van slechts een paar minuten een uitgebreide analyse maakt van de mentale, emotionele, en fysieke gesteldheid van de spreker. Tevens geeft het een goede indicatie over vitaliteit, stress en chakra’s.


Holistic Therapy

Reiki & Acupunctuur

Reiki is het doorgeven van  universele levensenergie, waardoor blokkades worden opgeruimd, pijnpunten worden verlicht,  en de intuïtie en het welbevinden verbeteren.

Via acupunctuur kunnen heel veel aandoeningen effectief behandeld worden. Van allergieën, pijnen, verslavingen, over problemen van neus, keel, oor, maag, darmen, longen, hart, depressies, angsten en zwangerschap.

Verslavingen 

ACT Therapy

Acceptance and Commitment Therapy is een vorm van gedragstherapie, die iemand kan helpen om handiger om te gaan met zijn problemen, angsten en verslavingen. Deze therapie kent haar oorsprong in de mindfulness, en probeert iemand beter te leren omgaan met vervelende, situaties en gevoelens. In ons centrum vooral toegepast naar verslavingen toe.


Verslavingen

ACT Therapie

Acceptance and Commitment Therapy is een vorm van gedragstherapie, die iemand kan helpen om op een handiger manier om te gaan met zijn problemen en verslavingen. Deze therapie kent haar oorsprong in de mindfulness, en probeert iemand beter te leren omgaan met vervelende, situaties en gevoelens. In ons centrum wordt dit vooral toegepast naar verslavingen toe.