Nieuws


2020-2021: Oligoscan, Orthomoleculaire therapie en KPNI
In 2021 hebben wij bij KPNI Gent de opleiding Orthomoleculaire Therapie afgerond, die voeding, voedingsstoffen, beweging, suppletie en andere leefstijlinterventies inzet bij de preventie en behandeling van hedendaagse ziektebeelden. Wij zijn ondertussen ook gestart met de OLIGO-scan, waarmee men een overzicht krijgt van alle vitaminen, mineralen en zware metalen in het menselijk lichaam. Daarnaast hebben we ook onze opleiding voor KPNI of Klinische Psycho-Neuro-Immunologie voltooid, onder leiding van Leo Pruimboom.

^
2019-januari: Annulatie van afspraken
Indien U als cliënt niet aanwezig kunt zijn op een afspraak, gelieve dan minimaal 24 uur op voorhand ons hiervan te verwittigen. Bij het niet annuleren 24 uur op voorhand wordt er standaard een vaste vergoeding van 30 euro aangerekend.

^
2018-januari: Stem-analyse
Sinds 2018 kunt U in ons centrum nu ook terecht voor stem-analyse. Door middel van onze VOICE ANALYSER krijgt U snel een verhelderend inzicht in uw persoonlijke, emotionele, en fysieke staat van zijn op dit moment.

^
2017-februari: ACT-therapie
Vanaf heden kunt U in ons centrum ook terecht bij Axel Wellens voor ACT-therapie, en dit voornamelijk naar verslavingen toe. ACT-therapie is een nieuwe vorm van gedragstherapie. Voor meer informatie hierover zie "Acceptance and Commitment Therapy".

^
2016-december: SCIO-EDUCTOR Biofeedback
Vanaf nu bieden wij biofeedback therapie aan door middel van de SCIO EDUCTOR. Dit toestel is de opvolger van de SCIO-INDIGO, met nog meer mogelijkheden, krachtiger feedback, en 3D-stimulatie, zodat U als klant de best mogelijke behandeling kunt krijgen.

^
2015-april: Voltooing werken N41-E17
Vanaf 28 april 2015 is de heraanleg van het knooppunt N41-E17 voltooid. Dit betekent dat U geen omleiding meer hoeft te volgen, en U dus opnieuw rechtstreeks naar ons centrum kunt rijden komende van de N41-E17. Voor meer info zie praktijk en locatie, en het kaartje van de nieuwe rotondes op de N41.

^
2012-december: Nieuwe therapie ivm verslavingen
Vanaf heden kunt U in ons centrum terecht voor behandelingen tegen verslavingen door middel van nieuwe gecombineerde technieken op basis van bioresonantie en acupunctuur, die samen toegepast effectiever blijken te werken dan andere methoden.

^
2012-juli: Telefonisch contact & afspraken
Wenst U telefonisch contact met ons centrum op te nemen, gelieve dit dan bij voorkeur te doen op maandag, dinsdag, woensdagvoormiddag of donderdag. Op woensdagnamiddag en vrijdag worden er immers geen telefoons meer beantwoord, aangezien we die dagen vaak niet beschikbaar zijn wegens opleidingen en bijscholingen.

^
2012-maart: Reportage in het magazine Goed Gevoel
In het maart-nummer 2012 van het magazine Goed Gevoel schreef Grete Flies een reportage over de SCIO-INDIGO-behandeling die ze van Sophia had mogen ontvangen. Zij bleek vooral onder de indruk te zijn van de accuraatheid en objectiviteit van de aangeboden analyse. Lees hier het beknopt verslag van die reportage in Goed Gevoel.

^
2011-februari: Reportage in tijdschrift Psychologies
In het februari-nummer 2011 van Psychologies schreef Martine Wauters een reportage over de SCIO-INDIGO sessie die ze in ons centrum had mogen ontvangen. U kunt hier haar artikel integraal lezen : SCIO-INDIGO Quantum Biofeedback Reportage.pdf.

^
2011-januari: SCIO-INDIGO Quantum Biofeedback Therapie
Vanaf 2011 zullen wij onze biofeedback analyses en therapieën uitvoeren met het nieuwe SCIO-INDIGO Quantum Biofeedback toestel. Dit apparaat is de opvolger van het SCIO toestel, en is technisch gezien nog iets geavanceerder en preciezer.

^
2010-augustus: Vakantieregeling
Onze jaarlijkse vakantie nemen we meestal in de maand augustus, maar ook tijdens de kerst, paas- of herfst-vakantie kan het zijn dat ons centrum voor een weekje gesloten is. Klik hier voor een lijst met de wettelijk feestdagen in België.

^
2009-december: SCIO Quantum Biofeedback Therapie
Vanaf december 2009 starten we met Scio Quantum Biofeedback Therapie, een geavanceerd diagnose en behandel systeem, dat gebruikt kan worden ter preventie van ziekten, en opsporing van allerlei verstoringen in het menselijk lichaam.

^
2008-augustus: MORA Bioresonantie Therapie
Sinds de zomer van 2008 starten we in ons centrum nu ook met Mora Bioresonantie Therapie. Een moderne alternatieve behandelingswijze die volkomen pijnloos is, en dus ook uitermate geschikt voor kinderen (allergieën, immuumsysteem, enz ...)

^