Nieuws


2015-april: voltooing werken N41-E17
Vanaf 28 april 2015 is de heraanleg van het knooppunt N41-E17 voltooid. Dit betekent dat U geen omleiding meer hoeft te volgen, en U dus opnieuw rechtstreeks naar ons centrum kunt rijden komende van de N41-E17. Voor meer info zie praktijk en locatie.
^

2014-augustus: verlofperiode zomer
Ons centrum is gesloten van maandag 18/08/2014 tot en met dinsdag 2/09/2014.
Eventuele vragen zullen wij zo spoedig mogelijk na deze periode beantwoorden.
^

2014-juli: wegenwerken N41-E17
Vanaf augustus 2014 wordt het knooppunt N41-E17 heraangeleg. Deze werken zullen duren tot en met april 2015. Volg aub de aangeduide omleidingen of neem de vorige afrit op de E17. Voor meer info zie praktijk en locatie.
^

2013-december: eindejaarsperiode
Ons centrum is gesloten van zaterdag 28/12/2013 tot en met maandag 06/01/2014.
Eventuele vragen zullen wij zo spoedig mogelijk na deze periode beantwoorden.
^

2012-december: nieuwe therapie ivm verslavingen
Vanaf heden kunt U in ons centrum terecht voor behandelingen tegen verslavingen door middel van nieuwe gecombineerde technieken op basis van bioresonantie en acupunctuur, die samen toegepast effectiever blijken te werken dan andere methoden.
^

2012-oktober: werken aan rotonde N41-Tuinlaan voltooid
Vanaf oktober 2012 kunt U opnieuw via de nieuw aangelegde rotonde N41-Tuinlaan onze praktijk bereiken. U hoeft niet langer de voorafgaande omleidingen te nemen. Zie onze routebeschrijvingen om snel en makkelijk onze praktijk te bereiken.
^

2012-juli: Telefonisch contact & afspraken
Wenst U telefonisch contact met ons centrum op te nemen, gelieve dit dan bij voorkeur te doen op maandag, dinsdag, woensdagvoormiddag of donderdag. Op woensdagnamiddag en vrijdag worden er immers geen telefoons meer beantwoord, aangezien we die dagen vaak niet beschikbaar zijn wegens opleidingen en bijscholingen.

^
2012-maart: Reportage in het magazine Goed Gevoel
In het maart-nummer 2012 van het magazine Goed Gevoel schreef Grete Flies een reportage over de SCIO-INDIGO-behandeling die ze van Sophia had mogen ontvangen. Zij bleek vooral onder de indruk te zijn van de accuraatheid en objectiviteit van de aangeboden analyse. Lees hier het beknopt verslag van die reportage in Goed Gevoel.

^
2011-februari: Reportage in tijdschrift Psychologies
In het februari-nummer 2011 van Psychologies schreef Martine Wauters een reportage over de SCIO-INDIGO sessie die ze in ons centrum had mogen ontvangen. U kunt hier haar artikel integraal lezen : SCIO-INDIGO Quantum Biofeedback Reportage.pdf.

^
2011-januari: SCIO-INDIGO Quantum Biofeedback Therapie
Vanaf 2011 zullen wij onze biofeedback analyses en therapieën uitvoeren met het nieuwe SCIO-INDIGO Quantum Biofeedback toestel. Dit apparaat is de opvolger van het SCIO toestel, en is technisch gezien nog iets geavanceerder en preciezer.

^
2010-augustus: Vakantieregeling
Onze jaarlijkse vakantie nemen we meestal in de maand augustus, maar ook tijdens de kerst, paas- of herfst-vakantie kan het zijn dat ons centrum voor een weekje gesloten is. Klik hier voor een lijst met de wettelijk feestdagen in België.

^
2009-december: SCIO Quantum Biofeedback Therapie
Vanaf december 2009 starten we met Scio Quantum Biofeedback Therapie, een geavanceerd diagnose en behandel systeem, dat gebruikt kan worden ter preventie van ziekten, en opsporing van allerlei verstoringen in het menselijk lichaam.

^
2008-augustus: MORA Bioresonantie Therapie
Sinds de zomer van 2008 starten we in ons centrum nu ook met Mora Bioresonantie Therapie. Een moderne alternatieve behandelingswijze die volkomen pijnloos is, en dus ook uitermate geschikt voor kinderen (allergieën, immuumsysteem, enz ...)

^