Getuigenissen - Bioresonantie Therapie


Energie in balans

R.W., Sarasota, FL
Bioresonantie heeft me geholpen met mijn voedselallergie, een slechte spijsvertering en een gebrekkige opname van voedingsstoffen. Ik heb nu weinig of geen negatieve reacties op voedsel waar ik vroeger "allergisch" aan was. Mijn spijsvertering is fel verbeterd, waardoor ik opnieuw een goede opname van voedingsstoffen en een goede basisgezondheid heb ! Ik zou bioresonantie therapie dan ook aan iedereen aanraden.

^

Goede nachtrust

H.R., Longboat, FL
Bioresonantie was een grote openbaring voor mij. De energie en het gevoel van welzijn dat het me gaf was puur lichamelijk en niet een denkbeeldige reactie. Het weefsel van mijn linkerbeen werd gewond door een val. Geen breuken, maar wel veel pijn. Niets in de fysiotherapie bracht opluchting. Maar één bioresonantie behandeling bracht me de éérste goede nachtrust in een lange tijd. En na meerdere behandelingen was ik pijnvrij !

^

Vaarwel allergie

J.W., Sarasota, FL
Mijn initiële reden om met bioresonantie therapie te starten, was extreme allergie: niezen, jeuk, enz. Ik voelde me echt ellendig. Bioresonantie verlichtte echter onmiddellijk mijn allergische reacties, en de behandelingen bleken zeer aangenaam en comfortabel. Intu´tief voel ik dat dit is wat mijn lichaam nodig heeft, zodat ik van plan ben te blijven komen, en ik deze therapie aan al mijn vrienden heb aanbevolen.

^

Weg met angst

R.P., Yarmouth, MS
Toen ik binnenkwam had ik veel emotionele pijn, evenals een eetstoornis. Bioresonantie heeft me geholpen mijn stress en angst los te laten. Het was verbazingwekkend - ik ervaarde een totale harmonie. Sindsdien ben ik opgewekt en geconcentreerd. Eén behandeling heeft mijn hele leven veranderd, letterlijk! Ik kan niet genoeg dankbaar zijn voor het evenwicht dat het me gegeven heeft in mijn leven.

^

Jeuk is over

W.C., Wildwood, FL
Ik had al meer dan 20 jaar jeuk op mijn armen, en werd daar echt gek van. Ik onderging allerlei dermatologische tests, maar niets hielp. Het enige dat af en toe hielp waren ijs-pads, waarmee ik elke nacht ging slapen. Sinds mijn bioresonantie behandelingen is mijn jeuk voor 99% verdwenen. Het is bijna geheel weg, en het is een zegen om deze jeuk niet meer te hebben.


^
Bron : www.quantumwellnesscenter.com