Literatuur - Bioresonantie Therapie


Bio Waves

Gezond dankzij bio-frequenties
Door Alan E. Baklayan

Bio Waves (www.alleboeken.be) Steeds meer mensen voelen zich verantwoordelijk voor hun eigen gezondheid en willen langer, maar bovenal gezonder leven. Dit boek geeft informatie over een bijna revolutionaire methode om op een verantwoorde wijze gezondheidsproblemen aan te pakken en te voorkomen. Voor een optimale gezondheid en een betere levenskwaliteit wordt het risicovrije gebruik geïntroduceerd van de biofrequentie-generator.

Niet alleen simpele verkoudheden en griep, maar ook diabetes, jicht en reumatische aandoeningen kunnen met deze methode succesvol worden behandeld. Mensen die ermee werken, melden duidelijk verbetering, zelfs bij ernstige ziekten en infecties.

Het boek BioWaves is vakkundig en begrijpelijk geschreven vanuit het perspectief van een ervaren biofrequentie-therapeut. Alan E. Baklayan heeft sinds 1985 een geneeskundige praktijk in München waar hij traditionele natuurgeneeswijzen, en bioresonantietherapie toepast.

Uitvoering: paperback
Aantal pagina's: 152
ISBN: 9789060307038
^

 

Bio-energie-therapie

Een holistische diagnose- en behandelmethode
Reinhold D. Will & Norbert O. Schedtmann & Martin Keymer

Bio-energie-therapie (Bol.com) Ziekten hebben zelden slechts één enkele oorzaak. Integendeel, meestal gaat het om een complex aan in- en uitwendige oorzaken, uiteenlopend van erfelijke belastingen, vaccinatieletsel, stress, verkeerde voeding en degeneratieziekten. Dergelijke complexe stoornissen vragen om een holistische en oorzakelijke benadering met oog voor alle aspecten die uiteindelijk de gezondheid verstoren.

Eén van de weinige behandelvormen met de mogelijkheid vanuit dit principe diagnoses te stellen en vervolgens te behandelen is de bioresonantie-therapie, een behandelmethode die zich richt zowel op als naar de bio-energetische, de informationele en de materiele toestand van het lichaam.

Dit boek maakt duidelijk hoe met behulp van een holistische diagnose een werkelijk holistisch-causaal behandelplan kan worden opgesteld aan de hand waarvan dan stapsgewijs de oorzaken van de ziekten kunnen worden geneutraliseerd.

Uitvoering: paperback
Aantal pagina's: 128
ISBN 9060306252 ^

 

Bioresonantie-therapie

Over bioresonantie therapie
Reinhold D. Will

Bioresonantie-therapie  (Bol.com) De bioresonatie-therapie – die in Duitsland al veel wordt toegepast en nu in Nederland en België terrein wint – heeft als uitgangspunt de lichaamseigen trillingen van de mens, die op diverse externe trillingen afgestemd dienen te zijn. Zo moet bvb de trillingsfrequentie van een voorgeschreven medicijn op de lichaamseigen trilling van de patiënt afgestemd zijn. Alleen als dit het geval is, heeft het gebruiken ervan zin.

De bioresonantie-therapie beïnvloed met haar (aangepaste) trillingen op energetisch-informationeel niveau de lichamelijke processen van de individuele patiënt. Aangezien er geen enkele ziekte is die niet gepaard gaat met onregelmatige vibraties, kan deze therapie met goede genezingsverwachtingen worden toegepast bij de meest uiteenlopende aandoeningen: reumaklachten, hart- en vaatziekten, kinder- en vrouwenziekten, candida, migraine, tumoren, ademhalingsklachten, gebitsproblemen, aandoeningen van de huid, longen, lever en gal, maag en darm, allergieën, enz.

Uitvoering: paperback
Aantal pagina's: 112
ISBN 9060306732
^

Bestel-informatie


Deze boeken zijn te bestellen op internet oa bij alleboeken.be en bol.com.
Klik op de afbeelding van het betreffende boek.
En volg dan de instructies aldaar.