Bioresonantie Therapie Centrum


In onze praktijk worden de bioresonantie behandelingen uitgevoerd door Sophia Moens, die vanuit de kinesitherapie en de acupunctuur zich hier steeds verder in heeft ontwikkeld. Als client heeft U in ons centrum de keuze uit MORA Bioresonantie Therapie en SCIO-INDIGO Quantum Biofeedback Therapie, al naar gelang uw persoonlijke voorkeur en/of klachten.

Bioresonantie therapie is een technologisch geavanceerde behandelingsmethode, die de lichaamseigen trillingsfrequenties meet, analyseert en vervolgens weer terugkoppelt naar de patiënt. Ze geeft heel nauwkeurig  aan waar en welke ondersteuning nodig is. En doet dit volgens het zogenaamde biofeedback principe, dat alle fysiologische processen in ons lichaam aanstuurt.

Het voordeel van bioresonantie-therapie is dat de behandeling pijnloos is, en dat ze de energetische toestand van het lichaam snel in kaart kan brengen. Bovendien kunnen zowel lichamelijke, emotionele als mentale gezondheidsklachten worden behandeld. Klik links in het menu op een behandelswijze, om meer te lezen over de desbetreffende therapie.


MORA Bioresonantie en SCIO-INDIGO Quantum Biofeedback
^

Sophia Moens


ZENSCAN
Bioresonantie &
Holistisch Therapie Centrum
Tuinlaan 60 - 9111 Belsele - België
VOF Ondernemingsnummer 0848.555.406

Info & afspraak
Gsm: +32 (0)476.29.82.22
Tel: +32 (0)3.777.87.20
Enkel ma-di-do aub

^